SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

  1. Az Eladó az árut továbbítja a Vevőnek azáltal, hogy átadja az árut a Vevőnek, vagy az árut az első szállítónak adja át. Ez vonatkozik a Vevőre is, aki a fogyasztó, ha a Vevő szállítót jelölt ki, anélkül hogy az Eladó felajánlotta volna. Ellenkező esetben az árut akkor át adva a Vevőnek, aki a fogyasztó, amikor a szállító átadja azt.
  2. Ha az Eladó a Vevőnek nagyobb mennyiségű árut szállít, mint az egyeztetett, akkor a többletmennyiségre szerződést kell megkötni, kivéve, ha a Vevő indokolatlan késedelem nélkül elutasítja azokat.
  3. Egy adott termék elérhetőségét mindig a termékleírás tartalmazza awww.starlife.eu oldalon. A szállítási határidő a termék elérhetőségétől, a fizetés módjától és a szállítási feltételektől függ, és akár 5 munkanapot is igénybe vehet. A Vevő a szállítással együtt adódokumentumot/számlát kap. Az áru kiszállításának hatékonysága keretein belül az Eladó fenntartja annak lehetőségét, hogy az árut a Vevőnek többszöri kézbesítéssel küldje el, míg a postai költségeket az eladó fizeti. Azoknak az áruknak a szállítási határideje, amelyeket a Vevő a kézhezvételkor fizet ki, azaz a kézbesítéskor, a küldemény kézhezvételének napja. Abban az esetben, ha a Vevő az áru átvételkor történő fizetésétől eltérő fizetési módot választott, a szállítási határidő csak a vételár teljes kifizetése után, azaz a megfelelő összeg Eladó számláján történő jóváírásától kezdődik.
  4. Az Eladó elfogadja a következő szállítási feltételeket:
    • a) személyes átvétel az eladó székhelyén: Masarykova 1577, 252 19 Rudná
    • b) küldve GLS futárszolgálattal