SZAKÉRTŐINK

Adamik Zoltán

„Nem kell jónak lenned benne, hogy elkezd, de el kell kezdened, hogy jó lehess”

 • Anatómia Élettan tanár- középfokú edzői tanfolyam
 • Testnevelő tanár
 • Óriási tapasztalattal rendelkező atlétikai edző
 • Mester Pedagógus
 • Közoktatás vezető (Budapesti Műszaki Egyetem)
 • Tízszeres magyarbajnok
 • Válogatott tízpróbázó
 • Moszkvai Olimpiai keret tagja
 • Magyar Atlétikai Szövetség Szakmai alelnöke (2008-2013)
 • Számos világverseny atlétika csapatvezetője (Junior VB, Junior EB, Ifi Eb, EYOF)

 Középiskolai testnevelő tanár (Testnevelési Egyetem). Kecskemét városának legendás atlétikaedzője, aki aktív pályafutása során válogatottságig jutott. Tízszeres magyar bajnok, főiskolai világbajnok, és Európa-bajnoki bronz érmes. Öt éven keresztül folyamatosan tagja volt a magyar tízpróba-válogatottnak.  1980 óta a sport tagozatos kecskeméti Lánchíd utcai Általános Iskola tornatanára és atlétikai edzője. 

Atléta edzőként több mint 50 korosztályos válogatott sportolót nevelt, (utánpótlás Világbajnokság, Európa Bajnokság, Ifjúsági Olimpia)

Dr. Dóczy Éva

Semmi sem lehetetlen, semmi sem olyan nehéz, hogy ne lenne érdemes megpróbálni.

Rahaf Mohammed
 • Csecsemő- és gyermekgyógyász végzettséggel rendelkezem, ez mellett orvos-természetgyógyász vagyok
 • Igyekszem a betegeknek az egészséges életmódhoz tanácsot adni.
 • STARLIFE cég hivatalos szaktanácsadójaként tevékenykedem
 • STARLIFE cég hivatalos szaktanácsadójaként tevékenykedem

Az új STAR FIT programunk keretében a szervezetünk öngyógyító képességét szeretnénk fokozni az életmódváltás fontosságának ismertetésével.

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani orvosszakmai tanácsaimmal.

Ez a program lehetőséget ad arra, hogy egészségesen tudjunk megszabadulni súlyfeleslegünktől, hogy helyes táplálkozási szokásokat tanítsunk és változtassunk mozgásszegény életmódunkon. Ezáltal tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy egészséges, hosszú és aktív életet élhessünk.

1972-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Gyermekorvosként mindig mosollyal, szeretettel – a betegségek megelőzését állandóan szem előtt tartva – próbáltam a 0-19 éves gyermekeket az egészséges életmód felé terelni. A szülőknek pedig megtanítottam természetes úton gyógyuláshoz segíteni a gyermekeket.

Férjem Dr Zsolczai Sándor ideg-gerincsebész kandidátus adta a tudományos hátteremet, együtt kutattuk a gyógyhatású termékek hatásmechanizmusát, a szervezetre gyakorolt hatásukat, gyakorlati hasznát.  

10 éve cégünknél találkoztam először a termékek és a marketing összhangjával. Gyakorlatilag szakmát váltottam – bár változatlanul gyermekorvos is maradok életem végéig, de így teljes munkaidőt szentelhetek hobbimnak: a természetgyógyászatnak. Nem bántam meg a döntésemet. Így már nemcsak gyerekekkel, hanem 0-120 éves korig felnőttekkel is foglakozom.

Ez idő alatt a cég hivatalos szakmai tanácsadójaként folyamatosan telefonon és internetes úton tudom átadni tapasztalataimat.

Szeretek tanítani, munkám fő vonala változatlanul a megelőzés, az egészséges életmód, ezen belül a fő célom az STAR FIT életmód váltó program népszerűsítése.

Dr. Schmitz Anna

„A valódi egészség megteremtése alternatív módszerek segítségével”

 • Radiológus szakorvos, ultrahang diagnoszta vagyok
 • 42 év műszeres diagnosztikai tapasztalattal rendelkezem
 • Holisztikus szemléletű természetgyógyásznak vallom Magam
 • 20 éve rendszeresen oktatatok helyi és országos rendezvényeken.

A családban előforduló egészségi problémák, betegségek miatti keresés indított el a gyógynövények, étrendkiegészítők tanulmányozása útján. Számos cikkben, előadásban osztottam meg tapasztalataimat. 

Az egészség megőrzését, helyreállítását nem az egészségügytől, hanem saját magunktól várhatjuk. Jelenti ez az életmódváltást, megfelelő étrendet, mozgást légzést, gondolkodást.  

Az ember egységes egész, nem szervek összessége. A holisztikus gyógyászat az egész embert tekinti és gyógyítja.

Gyermekkorom óta orvos akartam lenni, mindig érdekelt az élő szervezet felépítése, működése. A műszeres diagnosztikai tapasztalataimat szeretném kamatoztatni az STAR FIT programban való részvételemmel.

1980-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen.

Debrecenben a Kenézy Kórházban dolgoztam 22 évig, radiológus szakorvosként. 

Az ultrahang diagnosztika ez a munka számomra szórakozás, minden egyes vizsgálat egy nyomozás izgalmát adja.

1993-óta folytatok magánorvosi gyakorlatot, mely mellett életmód tanácsadással is foglalkozom.

Honti Edit

„Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összesége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.”

Arisztotelész
 • Dietetikus vagyok
 • Étkezési tanácsokkal és az ehhez kapcsolódó prevenciókkal foglalkozom
 • Egyénre szabott kiegyensúlyozott táplálkozási módszerekkel ismertetem meg pácienseimet
 • Étrendtervezés, és megfelelő táplálkozás kiválasztásában nyújtok segítséget

Dietetikusként munkám során igazi sikerélményt ad, ha úgy tudok segíteni étkezési tanácsokkal a hozzám forduló embereknek, hogy látom az erőfeszítéseik eredményét, ami sokszor az egész családjuk életét, életminőségét jobbá formálta. Ez természetesen csak részben az én érdemem, hiszen a megváltozott étrend betartása nem az én harcom. Ez a páciens részéről igényel nagyon nagy kitartást és eltökéltséget. Célom segíteni abban, hogy a páciensek étkezése gyógyító hatású legyen az adott állapotukban, és hogy önállóan képesek legyenek összeállítani az étrendjüket úgy, hogy az az egészségüket szolgálja.

Akár hiszel benne, hogy képes vagy rá, akár nem hiszel– igazad lesz!

Honti Edit vagyok, dietetikus. 1992-ben végeztem Budapesten az Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar dietetika szakán. Ebben az évben kezdtem el dolgozni a Debreceni Klinikán, majd 1993-tól Kecskeméten dolgozom terápiás dietetikusként.    

Munkám során belgyógyászati, sebészeti, onkológiai betegek diétás ellátását, oktatását végzem, négy éve pedig obezitológiai szakrendelésen is nyújtok diétás tanácsadást, túlsúlyos, elhízott páciensek állapotának javítása érdekében.

Dr. Fodor Alpár

„A krónikus betegségek 80%-át a tápanyagok hosszútávú hiánya idézi elő.”

 • Vegyész(biokémiai kompetencia), nutricionista technikus, fittness – wellness tanácsadó.
 • Biorezonanciás meghatározások HBS, SCIO, QRMA készülékekkel
 • Celluláris medicina kompetencia (Dr. Rath Alapítvány).
 • Felmérés és személyreszabott termékajánlás.

Főbb területek:

 • túlsúlyos emberek optimális testsúlyának a beállítása
 • porcregenerálás, a hátgerinc és az ízületek rehabilitációja
 • diabétesz megelőzése
 • daganatos betegségek adjuváns kezelése
 • prosztataproblémák megelőzése
 • termékenység serkentése
 • hormonális problémák kiegyensúlyozása természetes anyagokkal
 • az idegrendszer degeneratív betegségeinek a megelőzése
 • a szervezet holisztikus egyensúlyának a helyreállítása

A kolozsvári BBTE-en szereztem vegyészdiplomát, Debrecenben pedig egyetemi doktori diplomát.Több tudományos területem dolgoztam, többek között egyetemi oktatóként is, amíg 2004-ben teljesen átálltam a táplálkozástudományra és azóta ez a fó tevékenységem.

Meggyőződésem szerint az ember egy bio-kémiai-fizikai lény, akinek az egészsége elsősorban az életmódjától és táplálkozási módjától függ, ugyanis tudományosan bizonyított tény, hogy a krónikus betegségek 80 %-ának valamilyen táplálékhiány az oka. Természetesen ehhez a tevékenységhez el kellett végeznem több tanfolyamot: biorezonancia(SCIO, HBS) celluláris medicina(alap+haladó), nutricionista technikus,  fittness étrend-tanácsadó, étrend-kiegészítő tanácsadó. Mindezekhez rengeteg olvasásra és tanulásra volt szükség, több tíz komoly szakkönyvet olvastam el és naponta olvasok szakirodalmat.

Azóta is tartom a méreteimet, 180/80,  és az életmódom, táplálkozásom és az étrendkiegészítők használatával sikerült a biológiai életkoromat sok évvel lecsökkenteni a naptári életkoromhoz(1952-ben születtem) képest. Tesztoszteronszintem egy 50 éves emberének felel meg, aktívan sportolok(hegyi túrák, kerékpár, úszás, kosárlabda, síelés,stb), részt veszek folyamatosan teljesítménytúrákon(gyalog 30 km, biciklin 100 km terepen, síelésrekordom 67 km egy nap alatt). Nincs semmilyen betegségem, nem tudom mi a fájdalom és tökéletesen egészségesnek érzem magam. Laborleleteim irodalmiak, munkabírásom nagy, nem ismerek fáradtságot. Folyamatosan lépést tartok az információk áradatával és az agyamat is folyamatosan tréningezem.

Mindezeket úgy tekintem mint „mesterségem címere” és szeretném átadni minden embernek a tapasztalataimat, segíteni szeretnék mindenkinek abban, hogy hosszú távon egészséges maradjon, elkerülje a betegségeket egy megfelelő immunrendszer kialakításával és megelőzze a krónikus betegségeket, amelyek elsősorban a kor előrehaladtával és a nutriensek hiánya miatt jelentkeznek. Meggyőződésem, hogy amíg az ember él lehetősége van a sejtszintű regenerációra és a teljes élet megélésére.

A STARLIFE cégben egy kivételes partnerre találtam mert a tudományosan összeállított, gyakorlatilag minden igény lefedő, több mint 200, GMP minőségű termékével és gyakorlott szakembergárdájával minden táplálkozástudományi szakembernek és egészségorientált embernek nagy segítséget tud nyújtani a teljeskörű(holisztikus) egészség hosszútávú megtartásában.

Dobos Liza

„Ha tudnám, hogy holnap meghalok, akkor is tanulhatnék még valamit ma este.”

 • Functional Fitnesstrainer 2020. (Graz, Wifi Steiermark)
 • Fitness instruktor 2022. (Budapest, Fitness Company)
 • Fitness edző Kecskemét legnagyobb edzőtermében

Kecskeméten, ahol edzősködöm én magam is gyakran végzem saját edzéseimet, emellett igyekszem minél változatosabb eszközeit és módszereit kipróbálni a fitness-nek. Szabadidőmben, ha éppen nem edzem, kölyökkutyám testmozgásával töltöm a legtöbb időt, séták és akadálypályás feladatok, játékok formájában.

Már óvodáskoromban kialakítottam egy közelebbi kapcsolatot a sporttal, ami akkoriban még nem volt tudatos sporttevékenység a tánc formájában, viszont közel tizenöt évig űztem és számos hatását és ebből fakadó előnyömet egy-egy sportmozgás során a mai napig érzékelem. Noha gyermekkorom óta része volt az életemnek a mozgás, húszéves korom után tudatosodott bennem több kisebb-nagyobb sérülés után, hogy mennyire fontos szerepe is van a sportnak az egészségünk megőrzésében és – adott esetben – javításában.

Az elmúlt évben többféle edzéstípusba is volt szerencsém belekóstolni, a szívem pedig továbbra is a funkcionális edzések és gyakorlatok világa felé húz, hiszen munkám során fontosnak tartom a testet egy egészként funkcionáló egyszéként figyelni, ahol minden apró mozdulatnak megvan a helye és a lépések, izmok munkája összefüggenek egymással.

A precizitáson és a preventív gyakorlatvégrehajtáson kívül természetesen elengedhetetlennek tartom a vidámság és a humor belecsempészését az edzésekbe, hiszen véleményem szerint annál nincs hatékonyabb, ha valaki örömmel végzi a mozgást, legyen szó az állóképesség fejlesztéséről, testsúlycsökkentésről, vagy izomépítésről.