„Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összesége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.”

Arisztotelész

  • Dietetikus vagyok
  • Étkezési tanácsokkal és az ehhez kapcsolódó prevenciókkal foglalkozom
  • Egyénre szabott kiegyensúlyozott táplálkozási módszerekkel ismertetem meg pácienseimet
  • Étrendtervezés, és megfelelő táplálkozás kiválasztásában nyújtok segítséget
Szakértő

Dietetikusként munkám során igazi sikerélményt ad, ha úgy tudok segíteni étkezési tanácsokkal a hozzám forduló embereknek, hogy látom az erőfeszítéseik eredményét, ami sokszor az egész családjuk életét, életminőségét jobbá formálta. Ez természetesen csak részben az én érdemem, hiszen a megváltozott étrend betartása nem az én harcom. Ez a páciens részéről igényel nagyon nagy kitartást és eltökéltséget. Célom segíteni abban, hogy a páciensek étkezése gyógyító hatású legyen az adott állapotukban, és hogy önállóan képesek legyenek összeállítani az étrendjüket úgy, hogy az az egészségüket szolgálja.

Akár hiszel benne, hogy képes vagy rá, akár nem hiszel– igazad lesz!

Honti Edit vagyok, dietetikus. 1992-ben végeztem Budapesten az Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar dietetika szakán. Ebben az évben kezdtem el dolgozni a Debreceni Klinikán, majd 1993-tól Kecskeméten dolgozom terápiás dietetikusként.    

Munkám során belgyógyászati, sebészeti, onkológiai betegek diétás ellátását, oktatását végzem, négy éve pedig obezitológiai szakrendelésen is nyújtok diétás tanácsadást, túlsúlyos, elhízott páciensek állapotának javítása érdekében.