„Semmi sem lehetetlen, semmi sem olyan nehéz, hogy ne lenne érdemes megpróbálni.”

Rahaf Mohammed

  • Csecsemő- és gyermekgyógyász végzettséggel rendelkezem, ez mellett orvos-természetgyógyász vagyok
  • Igyekszem a betegeknek az egészséges életmódhoz tanácsot adni.
  • STARLIFE cég hivatalos szaktanácsadójaként tevékenykedem
  • STARLIFE cég hivatalos szaktanácsadójaként tevékenykedem
Szakértő

Az új STAR FIR programunk keretében a szervezetünk öngyógyító képességét szeretnénk fokozni az életmódváltás fontosságának ismertetésével.

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani orvosszakmai tanácsaimmal.

Ez a program lehetőséget ad arra, hogy egészségesen tudjunk megszabadulni súlyfeleslegünktől, hogy helyes táplálkozási szokásokat tanítsunk és változtassunk mozgásszegény életmódunkon. Ezáltal tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy egészséges, hosszú és aktív életet élhessünk.

1972-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Gyermekorvosként mindig mosollyal, szeretettel – a betegségek megelőzését állandóan szem előtt tartva – próbáltam a 0-19 éves gyermekeket az egészséges életmód felé terelni. A szülőknek pedig megtanítottam természetes úton gyógyuláshoz segíteni a gyermekeket.

Férjem Dr Zsolczai Sándor ideg-gerincsebész kandidátus adta a tudományos hátteremet, együtt kutattuk a gyógyhatású termékek hatásmechanizmusát, a szervezetre gyakorolt hatásukat, gyakorlati hasznát.  

10 éve cégünknél találkoztam először a termékek és a marketing összhangjával. Gyakorlatilag szakmát váltottam – bár változatlanul gyermekorvos is maradok életem végéig, de így teljes munkaidőt szentelhetek hobbimnak: a természetgyógyászatnak. Nem bántam meg a döntésemet. Így már nemcsak gyerekekkel, hanem 0-120 éves korig felnőttekkel is foglakozom.

Ez idő alatt a cég hivatalos szakmai tanácsadójaként folyamatosan telefonon és internetes úton tudom átadni tapasztalataimat.

Szeretek tanítani, munkám fő vonala változatlanul a megelőzés, az egészséges életmód, ezen belül a fő célom az STAR FIT életmód váltó program népszerűsítése.