Legyél tagja motiváló életform programunknak!

Magyarországon az elhízás és a túlsúly komoly egészségügyi problémákat jelenthet. Az index.hu legfrissebb adatai szerint az elhízás és a túlsúly számos egészségügyi problémát okozhat, mint például a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, az ízületi betegségek, a légzőszervi problémák és az egészségtelen táplálkozási szokások miatt kialakuló gyomor-bélrendszeri betegségek.

Program fókuszai

Egészséges étkezés

Testmozgás

Mentális egészség

Az Astra Fit életreform programok olyan kezdeményezések, amelyek az emberek egészségének és jólétének javítását célozzák. Ezek általában az egészséges étkezés, a testmozgás, a stresszkezelés és a mentális egészség témakörére fókuszálnak. Az életreform programok különböző formában jelennek meg, például online kurzusok, könyvek, csoportos foglalkozások, tréningek és egyéb események formájában. A legfontosabb mégis, hogy az egészséges táplálkozás révén olyan diétát javasoljunk, amely nem drasztikus, fenntartható és hosszútávon alkalmazható legyen. Sokan úgy vélik, hogy az életreform programok segíthetnek az életminőség javításában, az egészség megőrzésében és a hosszabb élettartam elérésében. Azonban fontos megjegyezni, hogy mindenki más és más igényekkel rendelkezik, ezért az életreform programok hatékonysága eltérő lehet az egyes személyeknél.

A diéta buktatói

A mai modern világ nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy semmit ne tudjunk a diétáról. Gondolok itt arra, hogy annyiféle létezik, hogy már-már elveszünk a rengetegben. Paleo, Vegetáriánus, Vega stb.… és még emellett létezik hormon típus szerint, vércsoport szerint. Sorozatunk segít helyretenni ezt a zűrzavart.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!